We zetten ons in voor technologie als concurrentievoordeel bij de implementatie van kantoren.

Als enige ontdekking enkele decennia geleden een wijziging in de werkmethodiek decennia kostte om te consolideren, zien we nu dat een nieuwe lancering in een kwestie van jaren of zelfs maanden een substantieel concurrentievoordeel kan opleveren .

Er zijn een reeks technologische maatregelen die wij essentieel achten bij het ontwerpen van kantoren om de productiviteit van werknemers te verhogen en de benodigde ruimte voor implementatie te verminderen, waardoor de productiviteit van het bedrijf aanzienlijk wordt verbeterd:

, Technologische revolutie in kantoorontwerp
  • Integratie van het ruimtereserveringssysteem: stelt u in staat om de beschikbaarheid van vergaderruimten te controleren en deze te reserveren via een eenvoudige app, waardoor de efficiëntie van kantoorbronnen wordt vergroot.
, Technologische revolutie in kantoorontwerp
  • Biometrische toegangscontroleapparaten: het is essentieel voor het regelen van de stroom van invoer en uitvoer naar verschillende gebieden, omdat het voorkomt dat persoonlijke systemen worden uitgewisseld tussen verschillende gebruikers met verschillende toegangsniveaus tot de faciliteiten.
, Technologische revolutie in kantoorontwerp
  • Audiovisuele tactiele apparaten: whiteboards of tactiele projectoren die strategisch in de ontmoetingspunten zijn geïnstalleerd, maken het mogelijk om zware vergaderingen om te zetten in dynamische ideeënuitwisseling, waarbij alle notities worden opgenomen.
, Technologische revolutie in kantoorontwerp
  • Verstelbaar meubilair: het is zonder twijfel een van de eenvoudigste maatregelen om de ontwikkeling van elke dagelijkse taak met hetzelfde meubel te optimaliseren. Informele colloquia op hoge tafels en krukken, lange teamvergaderingen op lage tafels of eenvoudige aanpassing aan de specifieke maatregelen van een gebruiker.
, Technologische revolutie in kantoorontwerp
  • Videoconferentiesystemen: het is essentieel voor nauwe communicatie, zowel met klanten als met werknemers van andere takken van hetzelfde bedrijf of die hun werk elektronisch uitvoeren.
Categories: Default